top of page


STADSHOTEL STEEGOVERSLOOT

Een lekker weekendje of dagje Dordrecht afsluiten met een goed diner en een ontspannen overnachting? Op een kleine 30 meter van onze bistro vind u sinds 1 augustus het              Stadshotel Steegoversloot van Remco en Annemieke. Het charmante hotel in een monumentaal pand bied 12 stijlvolle kamers in diverse frisse kleuren.
Ontbijt, lunch, een heerlijke high tea of gewoon een goede kop koffie met wat lekkers is mogelijk in het bijbehorende restaurant met bakkerij van Christa's. 

 

IMG_1135.jpg
IMG_1131.jpg
IMG_1134.jpg

BED & BREAKFAST APPELSTEIGER

Deze gemoedelijke bed & breakfast met 2 kamers vind u op een goede 2 minuten lopen van onze bistro aan de Voorstraat. Direct achter de B&B kunt u opstappen voor een rondvaart door de stad met fluisterboot de Dordtevaar of een exclusieve rondvaart met Si Barone

ARTHOUSE BED & BREAKFAST


Deze moderne bed & breakfast aan de Vest beschikt over 1 kamer, is deels gebouwd op de restanten van een oude stadsmuur en staat zoals de naam al doet vermoeden in het teken van kunst. Het Dordrechts museum bevind zich op 180 meter en als u nog eens 180 meter verderloopt piept u zo bij onze bistro binnen.

DE LUTHIERS.


Op ongeveer 10 minuten lopen van onze bistro vind u Bed & Breakfast de Luthiers van gitaarbouwer Wout Bosma en vioolbouwer Lucienne van der Lans. De B&B bied 2 fijne kamers en een gezamenlijke muziekkamer met vleugel om te kunnen musiceren tijdens uw verblijf in Dordrecht. Op een steenworp afstand van de Luthiers vind u het drierivierenpunt en het Groothoofd.

STEEGOVERSLOOT 6

Op circa 200 meter van onze bistro en recht tegenover het Hof van Nederland bevind zich Bed & Breakfast Steegoversloot No 6. Een prachtig gerestaureerd monumentaal pand uit circa 1650 verdeeld over 3 verdiepingen. Hier woonden kunstenaars en stond de tijd altijd in het teken van kunst. Voorheen was het zelfs een galerie. Ze bieden ook een mogelijkheid voor grotere groepen.

HOFKWARTIER


Aan het randje van het Statenplein naast bioscoop The Movies vind u city Bed & Breakfast Hofkwartier. Een prachtig pand met een stijlvolle studio. Binnen een minuut loopt u door het Augustijnenkamp naar onze bistro. Ook het Dordrechts museum, het Hof van Nederland en de Kloostertuin bereikt u binnen de minuut. Een prachtlocatie om te verblijven.
bottom of page