Steegoversloot 189

3311PN Dordrecht

do-vr 16:00-22:00 u

za-zo 14:00-22:00 u

0787370488

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Bistro La Bohème. 

 

 

KEUZE MENU LA BOHÈME

 

soep – hoofdgerecht - dessert

soup - main course - dessert

 32,50

voorgerecht-hoofdgerecht-dessert

starter - main course - dessert

 37,50

soep-voorgerecht-hoofdgerecht-dessert

soup - starter - main course - dessert

42,50

CHEFS MENU (alleen per tafel/Table only)

5 gangen surprisemenu met spoom

5 course surprisemenu with spoom

52,50

* Onze menuprijzen zijn vanaf 3 gangen.

Our menu prices are from 3 courses.

Voor sommige gerechten betaald u een supplement op de menuprijs.

For some dishes we charge a supplement to the menu price.

* Onze menu's zijn inclusief een mandje brood met smeersels en een karaf water.

Our menu's include a breadbasket with spreads and a jar of water.

Heeft u een allergie of intolerantie? Meld het ons alstublieft van tevoren.

Are you suffering from any allergies or intollerances? Please let us know in advance.

SOEPEN/SOUPS

Bouillon van eekhoorntjesbrood met wintergroenten en cognac (vegan) 7,00

Funghi porcini broth with winter vegetables and cognac (vegan)

 

Velouté van knolselderij met sinaasappel gremolata (vegan) 7,00

Celeriac velouté with an Orange gremolata (vegan)

Kreeftenbisque met cognac en Hollandse garnalen 9,00 (supplement + 2,00)

 Lobster bisque with cognac and dutch shrimps

VOORGERECHTEN/STARTERS

Stoofperen met créme van blauwe kaas en krokant roggebrood (vega) 11.50

Stewed pears with blue cheese cream and crispy rye bread (vega)

 

Gerookte carrot lax met dilledressing, anijsroom en knapperige salade (vega) 11.50

Smoked carrot lax with a dill vinaigrette, anise cream and crispy salad (vega)

Rolletjes van gerookte zalm met mousse van forel en zeekraal panna cotta 12.50

Smoked salmon rolls with trout mousse and a salicornia panna cotta

 

Coquilles st Jacques met vinaigrette van cocos, krokante gember en verbena 12,50

Scallops st Jacques with coconut vinaigrette, crispy ginger and verbena

Carpaccio van hertenrugfilet met duxelles van koningszwam en truffelolie 12,50

Carpaccio of venison fillet with duxelles of king oyster and truffle oil

 

Proeverij van diverse wildspecialiteiten 15,00 (supplement + 2,50)

Tasting of a variety of game specialities

6 franse oesters "Fines de Claires" 18,00 (supplement + 5,50)

6 french oysters "Fines de Claires"

4 gegratineerde oesters "Marktzicht"  16,00 (supplement + 3,50)

4 gratinated oysters "Marktzicht"

 

 

  

HOOFDGERECHTEN/MAIN COURSES

Zacht gegaarde medaillons van rettich met jus van paddestoelen (vegan)18,50

Rettich medallions with a mushroom gravy (vegan)

 

Roerbakschotel met kalettes, spruitjes, pompoen en walnoten (vegan)18,50

Stir-fry of kalettes, brussels sprouts, pumpkin and walnuts (vegan)

 

Filet van zeebaars met tapenade van tomaat en olijven en harissamayonaise  21,00

Seabass fillet with tomato and olive tapenade and harissa mayonnaise

 

Kabeljauwhaas met prei á la créme en vadouvan 21,00

Loin of cod with creamy leeks and vadouvan

 

Rosé gebraden hertenrugfilet met wildjus en trompet de la mort 25,50 (supplement + 3,00)

Medium baked fillet of venison with a sauce of game and trompet de la mort

 

Geconfijte eendenbout uit de oven met saus van Rutte King's Orange 22,50

Duck confit from the oven with a Rutte Kin's Orange sauce

Halve kreeft "Choron" met tomatenhollandaise en roquefort 19,50 

Half a lobster "Choron" with tomato hollandaise and roquefort cheese 

Hele kreeft "Choron" met tomatenhollandaise en roquefort 38,00 (supplement + 15,00)

Whole lobster "Choron" with tomato hollandaise and roquefort cheese

 Braziliaanse ossenhaas tournedos met saus van ruby port en truffel 29,00 (supplement + 6,50)

 Brazilian tenderloin steak with a ruby port and truffle sauce

 

NAGERECHTEN/DESSERTS

Romige mousse van peren en calvados met bastogne crumble en vanilleijs 7.50

Creamy mousse of pears and calvados with bastogne crumble and vanilla icecream

Chocolade canoli met chocolademousse en frambozen sorbetijs 7.50

Chocolate canoli with chocolatemousse and raspberry sorbet icecream

 

Pinda crème brulee met krokante banaan, huacatay en kokos roomijs  7.50

Peanut creme brulee with crispy banana, huacatay and coconut icecream

 

Huisgemaakte Lemon curd parfait met ananas -passievruchten sorbetijs 7,50

Homemade parfait of lemon curd with pinapple and passionfruit sorbet icecream

Crêpe Suzette met vanilleijs en Rutte King's Orange 19,00 (supplement + 4,50) (min 2 Pers)

Crêpe Suzette with vanilla icecream and Rutte King's Orange (2 persons only)

Royale kaasplank met selectie uit binnen en buitenlandse kazen 12,50 (supplement + 5,00)

Royal cheeseplatter with a selection of Dutch and foreign cheeses

Koffie of thee met wisslend lekkers van Francis * 7,50

Coffee or tea with sweets by Francis *

*gemaakt door Francis Lunch & Baked goods uit de Nieuwstraat.

*made by Francis Lunch & Baked goods from the Nieuwstraat.