Steegoversloot 189

3311PN Dordrecht

do-vr 16:00-22:00 u

za-zo 14:00-22:00 u

0787370488

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Bistro La Bohème. 

KEUZE MENU LA BOHÈME

 

soep – hoofdgerecht - dessert

soup - main course - dessert

 31,50

voorgerecht-hoofdgerecht-dessert

starter - main course - dessert

 36,50

soep-voorgerecht-hoofdgerecht-dessert

soup - starter - main course - dessert

41,50

Soepen/Soups

Cappuccino van tuinbonen met knoflook en vadouvan (vega/vegan) 7,00

Cappuccino of broad beans with garlic and vadouvan (vegetarian/vegan)

 

Velouté van kastanjes met thijm en eekhoorntjesbrood (Vega/Vegan) 7,00

Chestnut velouté with thyme and porcini mushrooms(vegetarian/vegan)

 

Voorgerechten/Starters

Turkse bulgursalade met geroosterde courgette, cocosyoghurt en mint (vegan) 10.50

Turkish salad of bulgur with roasted zucchini, coconut yoghurt and mint (vegan)

 

Pompoencarpaccio met gerookte kool, paddestoelen en rode wijn mayonaise (vegan) 10.50

Pumpkin carpaccio with smoked cabbage, mushrooms and red wine mayonnaise (vegan)

Zalmtartaar met Rutte seaweed gin, bessenwier en Aziatische radijs 12.50

Salmon tartare with Rutte Seaweed gin and spicy Asian radish

 

Hollandse garnalen met coquille, zeekraal panna cotta en kreeftenmayonaise 12,50

Dutch shrimps with scallop, salicornia panna cotta and lobster mayonnaise

Kalfscarpaccio met gerookte olijfolie, walnoten en ibericokaas 12,00

Veal carpaccio with smoked olive oil, walnuts and Iberico cheese

 

Proeverij van diverse wildpate's met pompoenchutney en espelettepeper  13,00

Tasting of a variety of game pate's with pumpkin chutney and espelette pepper

 

 

  

Hoofdgerechten/Main courses

Pittige pompoencurry met pruimen en rijst (vegan)18,50

Spicy pumpkin curry with prunes and rice (vegan)

 

Steak van knolselderij met stoofui, bockbier en Voix gras(vegan)18,50

Celeriac steak with stewed onions, bock beer and Voix gras (vegan)

 

Noorse roodbaarsfilet met gremolata en extra vergine olijfolie 21,00

Norwegian red fish fillet with gremolata and extra virgin olive oil

 

Kabeljauwhaas met kreeftensaus, cognac en melkschuim 21,00

Loin of cod with a lobster sauce, cognac and milk foam

 

Rosé gebraden hertenrugfilet met Pedro Ximenez sherry en pure chocolade 24,00

Medium baked fillet of venison with Pedro Ximenez sherry and dark chocolate

 

A la minute gerookte kalfsribeye met een jus van pinot noir 22,50

A la minute smoked ribeye of veal with a pinot noir sauce

 

 

Nagerechten/Desserts

Romige panna cotta met rood fruit en aardbeien sorbetijs 7.50

Creamy panna cotta with forest fruits and strawberry sorbet ice cream

Ananasbrunoise met passievrucht, merengue en citroen sorbetijs 7.50

Brunoise of pineapple with passion fruit, merengue and lemon sorbet ice cream

 

Witte chocolade crème brulee met bastogne - vanille ijs 7.50

White chocolate creme brulee with bastogne - vanilla ice

 

Huisgemaakte parfait met tonkabonen tinctuur van Rutte distilleerderij 7,50

Homemade parfait with tonka bean tincture by Rutte Distillery

Koffie of thee naar keuze met friandises van Francis * 7,50

Coffee or tea of choice with sweets by Francis *

*Onze Friandises worden gemaakt door Francis Lunch & Baked goods uit de Nieuwstraat.

*Our friandises are made by Francis Lunch & Baked goods from the Nieuwstraat.