Steegoversloot 189

3311PN Dordrecht

do-vr 16:00-22:00 u

za-zo 14:00-22:00 u

0787370488

  • Facebook
  • Instagram

© 2019 Bistro La Bohème. 

 

 

KEUZE MENU LA BOHÈME

 

soep – hoofdgerecht - dessert

soup - main course - dessert

 32,50

voorgerecht-hoofdgerecht-dessert

starter - main course - dessert

 37,50

soep-voorgerecht-hoofdgerecht-dessert

soup - starter - main course - dessert

42,50

CHEFS MENU (alleen per tafel/Table only)

5 gangen surprisemenu met spoom

5 course surprisemenu with spoom

52,50

* Onze menuprijzen zijn vanaf 3 gangen.

Our menu prices are from 3 courses.

Voor sommige gerechten betaald u een supplement op de menuprijs.

For some dishes we charge a supplement to the menu price.

* Onze menu's zijn inclusief een mandje brood met smeersels en een karaf water.

Our menu's include a breadbasket with spreads and a jar of water.

Heeft u een allergie of intolerantie? Meld het ons alstublieft van tevoren.

Are you suffering from any allergies or intollerances? Please let us know in advance.

SOEPEN/SOUPS

Italiaanse tomatensoep met olijfolie en kruiden (vegan) 7,00

Italian tomato soup with olive oil and herbs (vegan)

 

Velouté van witlof met blauwe kaas en nootmuskaat (vega) 7,00

Velouté of chicoree with blue cheese and nutmeg (vega)

Kreeftenbisque met cognac en Hollandse garnalen 9,00 (supplement + 2,00)

 Lobster bisque with cognac and dutch shrimps

VOORGERECHTEN/STARTERS

Tartaartje van biet met groene appel, dilleroom en vinaigrette (vega) 11.50

Beetroot tartare with green apple, cream of dill and vinaigrette (vega)

 

Tomatentaartje met geitenkaas, basilicum en balsamico (vega) 11.50

Tomato pie with goat cheese, basil and balsamic vinegar (vega)

Romige tartaar van zalm met krokante kruidenfilo 12.50

Creamy tartare of salmon with crispy herb filo dough

 

Coquilles st Jacques met vinaigrette van cocos, krokante gember en verbena 12,50

Scallops st Jacques with coconut vinaigrette, crispy ginger and verbena

Carpaccio met parmezaan, groene asperge, artisjok en walnoten 12,50

Carpaccio with parmesan, green asparagus, artichokes and walnuts

Proeverij van gedroogde hammen met truffelolie15,00 (supplement + 2,50)

Tasting of dried hams with truffle oil

6 franse oesters "Fines de Claires" 18,00 (supplement + 5,50)

6 french oysters "Fines de Claires"

4 gegratineerde oesters "Marktzicht"  16,00 (supplement + 3,50)

4 gratinated oysters "Marktzicht"

 

 

  

HOOFDGERECHTEN/MAIN COURSES

Couscous tajin met gegrilde groenten en mintyoghurt (vega)18,50

Couscous tajin with grilled vegetables and mint yoghurt (vega)

 

Cannaloni's met paddestoelen, truffelbechamel en Tallegio kaas (vega)18,50

Mushroom cannaloni with truffle cream sauce and Tallegio cheese (vega)

 

Kabeljauwhaas met citroen beurre blanc en rozemarijn  22,50

Loin of cod with lemon beurre blanc and rosemary

 

Rosé gebakken tonijnfilet met rode wijn pepersaus 22,50

Medium baked tuna fillet with a red wine and pepper sauce

 

Le Capelin: Frans bergvarken met knoflook en tijm 22,50

Le Capelin: French mountain pig with garlic and thyme

 

Geconfijte eendenbout uit de oven met gestoofde prei en dragon 22,50

Duck confit from the oven with stewed leeks and tarragon

Halve kreeft "Thermidor" met Dijonmosterd en oude kaas 19,50 

Half a lobster "Thermidor" with Dijon mustard and cheese

Hele kreeft "Thermidor" met Dijonmosterd en oude kaas 38,00

(supplement + 15,00)

Whole lobster "Thermidor" with Dijon mustard and cheese

 Braziliaanse ossenhaas tournedos met Marsalasaus en roquefort 29,00 (supplement + 6,50)

 Brazilian tenderloin steak with a Marsalasauce and roquefort

 

NAGERECHTEN/DESSERTS

Mango dessert (Panna Cotta, mango, sorbetijs, coulis en schuim) 7.50

Mango dessert

Traditionele Crème Brulee met roomijs van roomboter cake 7.50

Traditional Crème Brulee with butter cake icecream

 

Parfait van drop en laurier met caramel 7.50

Parfait of licorice and laurel with caramel

 

Chocoladedood (voor de Chocoholics) 7,50

Death by chocolate (for the Chocoholics)

Crêpe Suzette met vanilleijs en Rutte King's Orange 19,00 (supplement + 4,50) (min 2 Pers)

Crêpe Suzette with vanilla icecream and Rutte King's Orange (2 persons only)

Royale kaasplank met selectie uit binnen en buitenlandse kazen 12,50 (supplement + 5,00)

Royal cheeseplatter with a selection of Dutch and foreign cheeses

Koffie of thee met wisslend lekkers van Francis * 7,50

Coffee or tea with sweets by Francis *

*gemaakt door Francis Lunch & Baked goods uit de Nieuwstraat.

*made by Francis Lunch & Baked goods from the Nieuwstraat.